Collageenbooster

Collageen Booster voor een mooie huid nu en in de toekomst!

 

Het stralingsveld van de Collageenlamp is identiek aan het genezende deel wat zich in het natuurlijke zonspectrum bevind. Onze huid herkent direct deze natuur eigen lichtpulsen. Gevolg: herleven de huidcellen en de huidschade wordt gerepareerd. Na afloop van een kuur krijgt uw huid de verloren glans terug, ziet er weer gezond en jonger uit.

Collageen Booster lichttherapie behandeling kost € 50,- en is zeer goed te combineren met elke Anti-Ageing behandeling.

 

De Collageen Booster lichttherapie is dé krachtigste behandeling op het gebied van anti-aging met rood licht. Een huid heeft altijd tekort aan energie en dit gaan we tijdens de behandeling verbeteren. De gezonde en helende stralen tijdens de lichttherapie stimuleren de huidfuncties waaronder de huid meer energie krijgt en stimuleert daardoor de collageen aanmaak en doorbloeding van de huid. Ook krijgt de huid een betere zuurstofvoorziening en hydratatie.
Wat doet de Collageen Booster

De Collageen Booster is een snelle en natuurlijke methode om meer collageen in de huid op te bouwen met rood licht, hij zorgt voor een 500% betere aanmaak. Het kan zeer diep in de huid komen (600 tot 1400 nm), daar waar het collageen wordt aangemaakt door de fibroblasten in de lederhuid (2e huidlaag). Het geeft de huid een jongere en frissere uitstraling. Collageen Booster lichttherapie is een zeer veilige behandeling waarbij je een aangename warmte voelt tijdens de inwerktijd.
 

Voordelen Collageen Booster lichttherapie voor jouw huid:

 

*De huidcellen krijgen meer energie waardoor de huidfuncties verbeteren
*Betere doorbloeding
*Stimulering van de collageen aanmaak waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen
*Betere zuurstofvoorziening in de huid
*Betere hydratatie
*De huid krijgt een gezondere uitstraling
*Totale ontspanning tijdens de inwerktijd

Verschil tussen de Collageen Booster en LED lampen:

 

De Collageen Booster is 5 keer sterker dan LED lampen

Verschil Collageen Booster en andere lichttherapie:

 

De Collageen Booster heeft een combinatie van rood licht, infrarood licht en een gepatenteerd waterfilter. Hierdoor heeft de Collageen Booster een sterkere werking, kan hij dieper komen en kan hij langer ingezet worden.

Wat is collageen?

 

Collageen is een belangrijk eiwit in onze huid. Vanaf ons 25e levensjaar gaat de collageen aanmaak minder worden. Tijdens het eerste jaar in de overgang verliezen we het meeste collageen type 1. Doordat we collageen type 1 verliezen zien we onze huid verouderen, ontstaan de eerste rimpels en gaat hij slapper worden. De fibroblasten in onze huid (lederhuid) die verantwoordelijk zijn voor de collageen aanmaak ontvangen door de Collageen Booster het zeer krachtige licht. Dit zorgt voor een stimulatie om collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken. Collageen type 1 is alleen te stimuleren met een zeer sterke lichtbron (rood licht). Collageen kun je niet toevoegen aan de huid door middel van cremes of serums van buitenaf omdat de molecuul te groot is om bij je eigen collageen te komen. Cremes of serums met collageen werken alleen in de bovenste lagen van de huid en gaan zich daar binden met het vocht dat daar zit omdat collageen ook een vochtbinder is. Voor het stimuleren van je collageen aanmaak heb je apparatuur nodig die daar in de lederhuid (2e huidlaag) kan komen waar je collageen zit. Het ITP serum dat we in de behandeling gebruiken met collageen, elastine en hyaluronzuur kunnen we nu wel diep in de huid brengen met de Collageen Booster. Naast collageen type 1 hebben we ook nog collageen type 3 voor de huid. Dit type maken we ons hele leven aan en als we een wondje hebben gaat de huid zich herstellen door collageen type 3 aan te maken. Collageen type 3 gaat over in collageen type 1 voor zover mogelijk.

 

Het speciale gepatenteerde filter in de Collageen Booster zorgt voor een hogere opname van het licht door de huid en zuivert de stralen. Hierdoor werkt de Collageen Booster sterker en dieper dan de meeste licht apparatuur en kunnen wij voor een langere behandeltijd kiezen. Hierdoor zijn de resultaten ook beter dan met andere apparatuur.
Wanneer kun je resultaat verwachten?

 

De Collageen Booster heeft een zeer stimulerende werking op de huidcellen in de lederhuid (2e huidlaag) maar resultaat heeft tijd nodig, vandaar dat een kuur aan te raden is. Om nieuw collageen aan te maken daar heeft de huid 8 maanden voor nodig. Maar na de behandeling zie en voel je al verschil. De huid voelt gladder aan, heeft een betere doorbloeding en krijgt een frissere uitstraling.
collageen booster lichttherapie

 

Informeer naar onze interessante kuuraanbiedingen!

In ons instituut behandelen wij  met de gerenommeerde merken:

 
Inspira Med
Institut Esthederm
Synergie Skin

Make-up lijn van Pupa