In het nieuws

Red Skin Therapy

Heb jij last van een rode gevoelige huid?

Laat je rode en gevoelige huid niet langer je leven beheersen. Neem de controle terug. Ben je klaar om je huidproblemen aan te pakken, je zelfvertrouwen een boost te geven?

Deze unieke gezichtsbehandeling is speciaal ontworpen voor de rode, gevoelige huid en richt zich op het verbeteren van de conditie van de huid, waardoor deze minder gevoelig wordt en de roodheid vermindert.

Behandelen, kalmeren en stabiliseren

Het hart van de behandeling wordt gevormd door een bijzondere ampul. Het is een twee fasen ampul met een effectief Pro Barrière Concept om de schade aan de huidbarrière te behandelen en gaat ontstekingen tegen. Het extract van de Ballon Wijnstok is het natuurlijke alternatief van hydrocortison en kalmeert.

Het vermindert vochtverlies en daardoor neemt de gevoeligheid van de huid af.
De jeuk wordt minder, waardoor het krabben vermindert! De vicieuze cirkel wordt doorbroken. Irritatie, huidschade door ontstekingen en roodheid verminderen.

Om deze ampul haar werk optimaal te laten doen, wordt in de behandeling voorafgaand aan het gebruik van de ampul een peeling uitgevoerd met zeer lichte fruitzuren. Deze peeling zorgt ervoor dat dode huidcellen worden opgelost en door de huid ongemerkt worden “losgelaten”. De opname van de Bi Phase ampul door de huid wordt daardoor geoptimaliseerd.

Voordat de peeling wordt aangebracht, wordt de huid gereinigd met de Cleansing Gel die speciaal is geformuleerd voor de gevoelige huid. Na de Peeling wordt het Calming Gel Mask opgebracht dat een structureel verkoelende werking heeft en daardoor de huid eveneens ondersteunt om roodheid en irritatie te verminderen.

Beschermen én camoufleren

De behandeling wordt vervolgd met de Skin Defense Cream, die de hydrolipide film van de huid herstelt waardoor de huid opnieuw minder bevattelijk wordt voor irritaties. Bovendien zorgt deze crème voor extra souplesse en zachtheid waardoor een gevoel van ontspanning ontstaat.

De behandeling wordt afgesloten met de Rosalique 3 in 1 Anti- Redness Formula. Het kalmeert de huid en gaat roodheid tegen, het beschermt de huid met een SPF 50 en het egaliseert en camoufleert.