IS JOUW HUID AL KLAAR VOOR DE ZOMER?

IS JOUW HUID AL KLAAR VOOR DE ZOMER?

IS JOUW HUID AL KLAAR VOOR DE ZOMER?

WE HEBBEN AL WAT ZON GEHAD. MAAR DE ECHTE DAGEN WAAR JIJ VOLOP KUNT GENIETEN VAN DE ZOMERZON, MOETEN NATUURLIJK NOG BEGINNEN! JIJ KIJKT UIT NAAR DE EINDELOZE VRIJE MIDDAGEN EN AVONDEN WAAROP JE OP HET TERRAS KUNT KLETSEN EN LACHEN MET JE VRIENDINNEN, ONDER HET GENOT VAN EEN LEKKER DRANKJE. NATUURLIJK WIL JIJ ZO FRIS EN STRALEND MOGELIJK DE ZOMER TROTSEREN. TOCH ZIE JIJ, WANNEER JE IN DE SPIEGEL KIJKT, DAT ER NOG WEL WAT WERK AAN DE WINKEL IS. ZO STOOR JE JE BIJVOORBEELD AAN DIE ONEFFENHEDEN IN JE GEZICHT, EN AAN DIE RUWE EN DROGE PLEKJES. OOK ZOU JE WILLEN DAT JE BEGINNENDE LIJNTJES EN RIMPELTJES WAT MINDER ZOUDEN OPVALLEN, ZODAT JE KUNT GENIETEN VAN EEN FRISSE EN UITGERUSTE BLIK. MET DE JUISTE BEHANDELING ÉN DE NODIGE VERZORGING MAAK JE JE GEZICHT BINNEN NO TIME 'ZOMERKLAAR'!

EEN MOOIE HUID KOMT NIET VANZELF

EEN STRALENDE HUID KRIJG JE NIET VANZELF. HIERVOOR IS ER EEN GOEDE VERZORGING NODIG. NATUURLIJK IS HET LOGISCH DAT JIJ, DOOR JE DRUKKE BESTAAN, HIER NIET ALTIJD DE TIJD VOOR KUNT NEMEN. MISSCHIEN VERZORG JE JE HUID DOOR ’S AVONDS VLUCHTIG JE MAKE-UP ERAF TE HALEN MET EEN DOEKJE, EN WELEENS EEN CRÈMEPJE TE SMEREN. DINGEN ALS SCRUBBEN OF EEN UITGEBREIDE REINIGING SCHIETEN ER DOOR JOUW VOLLE PROGRAMMA WELEENS BIJ IN. MET VERSTOPTE PORIËN EN ANDERE ONEFFENHEDEN TOT GEVOLG… JE HOEFT ECHTER NIET ZELF AAN DE SLAG MET ALLERLEI INGEWIKKELDE SCHOONHEIDSATTRIBUTEN EN VERZORGINGSMIDDELEN OM DE SCHADE TE HERSTELLEN. SOMS IS HET FIJN OM HIER EEN PROFESSIONAL VOOR IN TE SCHAKELEN. DAAROM IS HET ENIGE WAT JIJ NU HOEFT TE DOEN, EEN WELVERDIEND VRIJ MOMENT IN JE AGENDA INPLANNEN VOOR EEN HEERLIJKE GEZICHTSBEHANDELING!

VOORJAARSBEHANDELING

WIE MEER WEET VAN DEZE GEZICHTSBEHANDELING, IS SPECIALIST OP HET GEBIED VAN SCHOONHEID EN HUIDVERBETERING SILVIA EISING. ZIJ VERTELT: ‘TIJDENS EEN GEZICHTSBEHANDELING KRIJG JE EEN PROFESSIONELE VERZORGING OP MAAT. ER WORDT KORTE METTEN GEMAAKT MET AL JE ONEFFENHEDEN, EN JE HUID KRIJGT EEN INTENSIEVE VERZORGING VAN BINNENUIT. DIT IS TE DANKEN AAN DE WERKZAME STOFFEN DIE IN DE BEHANDELING WORDEN GEBRUIKT. IN ONS SCHOONHEIDSINSTITUUT BIEDEN WE EEN SCALA AAN BEHANDELINGEN AAN, GESCHIKT VOOR ALLE HUIDTYPEN EN HUIDPROBLEMEN. DENK AAN ANTI-AGINGBEHANDELINGEN DIE DE VEROUDERENDE HUID OPFRISSEN, MAAR OOK AAN BEHANDELINGEN OM PROBLEMEN ALS ACNE, DROOGHEDEN, PIGMENTVLEKKEN EN ROSACEA TE BESTRIJDEN. JE KUNT ALTIJD BIJ ONS VRAGEN WELKE BEHANDELING HET BEST PAST BIJ JOUW DOELEN EN WENSEN.

SPECIALE ACTIE: UITBREIDING MET HET ‘BHI-PHASE PEEL-OFF FUSION MASK’

MOMENTEEL KUN JE OOK PROFITEREN VAN ONZE SPECIALE VOORJAARS- EN ZOMERACTIE. ELKE BEHANDELING DIE JE BIJ ONS VOLGT, WORDT IN MEI, JUNI EN JULI AANGEVULD MET EEN HEERLIJK FRIS EN ZACHT MASKER: HET ‘BHI-PHASE PEEL-OFF FUSION MASK’. EEN BEHANDELING MET HET MASKER IS ERG ONTSPANNEND. HET MASKER WORDT IN TWEE VERSCHILLENDE FASES AANGEBRACHT: EERST DE FASE MET HET ZACHTE CRÈMEMASKER, DAARNA DE FASE MET HET FRISSE EN VERKOELENDE GELMASKER. ZOWEL HET CRÈME- ALS HET GELMASKER WORDT MET EEN PENSEEL IN KLEINE, ROTERENDE BEWEGINGEN OP JE GEZICHT AANGEBRACHT. DAARNA MAG HET 15 MINUTEN INTREKKEN. HET MASKER BIEDT, DOOR DE AANWEZIGHEID VAN ACTIEVE, NATUURLIJKE WERKSTOFFEN ALS IJZER, MAHONIE, HYALURONZUUR EN VITAMINE C, VERSCHILLENDE VOORDELEN. ZO WORDT DE WEERSTAND VAN JE HUID VERBETERD, EN KRIJGT DE VERNIEUWING VAN DE HUIDCELLEN EEN FLINKE BOOST. EN DAT RESULTAAT HIERVAN IS AL DIRECT NA DE BEHANDELING TE VOELEN ÉN TE ZIEN!

FOLLOW US

Facebook Instagram

Welk effecten heeft een behandeling met het ‘Bhi-Phase Peel-off Fusion Mask’?

ONREGELMATIGHEDEN

onregelmatigheden, lijntjes en rimpeltjes worden opgevuld

STIMULANS

een stimulans van de vernieuwing van huidcellen en collageenvezels

KALMER

je huid wordt rustiger en kalmer

OPGEVULD

je huid wordt van binnenuit opgevuld

FRISSER

in zijn totaliteit oogt je huid frisser, jeugdiger en gezonder!

 

TIPS VOOR THUIS

Een manier om sneller een ‘summerproof’ huid te krijgen, is je huid ook thuis goed te verzorgen. Dit kan bijvoorbeeld met de ‘exfoliating pads’: pads voor je ogen die je elke dag kunt gebruiken. Deze pads verwijderen dode huidcellen en verbeteren de structuur van je huid. Het resultaat? Je huid kalmeert, raakt beter gehydrateerd én wordt fluweelzacht. Daarnaast geniet je huid een optimale bescherming tegen vervuilende stoffen in de lucht. Dit is te danken aan de werkzame ingrediënten: natuurlijke fruitzuren als melk- en citroenzuur, glycerine en pathenol. Het gebruik ervan is gelukkig heel gemakkelijk in te passen in jouw drukke leven. Je kunt de pads heel gemakkelijk ’s ochtends of ’s avonds aanbrengen, gewoon na je gebruikelijke verzorging. Of je nou een gevoelige of geïrriteerde huid hebt: de pads zijn geschikt voor elk huidtype!

ZONNETIPS

Veilig de zon in!

1

Geniet met mate. Ga op warme dagen niet langer dan anderhalf uur de volle zon in, óók op de momenten dat de zon nog niet zo fel lijkt. Zonneschijn bedriegt! Neem pauzes in de schaduw om je huid de nodige rust te geven

2

Bescherm je huid. Door onbeschermd te zonnen, loop je het risico op huidkanker. Daarnaast is de zon één van de grootste veroorzakers van huidveroudering. Gebruik daarom een goede zonbeschermer die je huid beschermt tegen UVA- en UVB-straling. Smeer om de drie uur weer bij. Verder is het verstandig om je huid én haar extra bescherming te bieden door een petje of hoedje te dragen als je de zon in gaat.

3

  1. Hydrateer. Om een mooie kleur op te bouwen, is het belangrijk dat je genoeg drinkt. Lekker veel water drinken dus – iets wat natuurlijk zeker al belangrijk is bij het warme weer.

Silvia Eising is er voor jou!

Wil jij deze zomer ook genieten van een prachtige huid? Dan ben je bij Schoonheidsinstituut / Praktijk voor huidtherapie Silvia Eising op de juiste plek! Naast de voorjaarsbehandeling bieden de specialisten op het gebied van schoonheid en huidverbetering nog veel meer behandelingen aan. Zij kunnen jou bijvoorbeeld helpen bij huidproblemen als pigmentvlekken, rimpeltjes en lijntjes, acne en rosacea. Met veel plezier geven ze jou advies op het gebied van beauty, schoonheid en huidverbetering!