MOOI OUDER WORDEN? AAN DE SLAG MET EXCELLAGE!​

MOOI OUDER WORDEN? AAN DE SLAG MET EXCELLAGE!​

Jij hebt een duidelijke wens als het gaat om ouder worden. Wel die wijsheid die toeneemt naarmate de jaren verstrijken, maar niet die rimpels en verslapte huid graag. Om meteen maar met de deur in huis te vallen. Helaas, het is écht onmogelijk om op hoge leeftijd een gladde huid te behouden die vrij is van vouwtjes, kreukeltjes, lijntjes en rimpeltjes. Maar gelukkig kun je heel wat doen om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk geniet van een mooie, stralende en jeugdige huid!

 

MOOI OUD WORDEN, HOE DOE JE DAT?

Als je er een gezond eetpatroon op na houdt, met veel groente en fruit en weinig verzadigd vet en alcohol, dan is de kans op het krijgen van rimpels kleiner. En regelmatig sporten helpt niet alleen om zelf fit te blijven, het zorgt er ook voor dat je huid langer mooi en glad blijft. Daarnaast is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je huid weinig wordt blootgesteld aan de zon, en dat je de juiste zonnebescherming gebruikt. Ten slotte doen een goede verzorging en de juiste anti-agingbehandelingen bij Schoonheidsinstituut Silvia Eising ook wonderen.

ANTI-AGING BEHANDELINGEN EN VERZORGING

En over die laatste twee kom je nu alles te weten. In mijn schoonheidsinstituut bied ik innovatieve verzorging en behandelingen aan om jou zo mooi en stralend mogelijk te laten verouderen. In mijn nieuwste anti-aging behandeling gebruik ik de producten uit de nieuwe lijn van Institut Esthederm: de Excellage-producten. Deze zijn speciaal bedoeld de wat rijpere huid, en gaan nét een stapje verder. Je huid wordt er namelijk mee ‘getraind’. Op die manier blijft de natuurlijke volheid, stevigheid en frisheid van je huid zo lang mogelijk intact. Op het moment dat jouw huid aan het werk wordt gezet, kun jij lekker ontspannen in de behandelstoel. De behandeling is namelijk heerlijk zacht en ontspannend, en je kunt in die anderhalf uur helemaal tot rust komen. De behandeling is dus een heerlijke opfrisser voor je huid, maar ook voor je geest. Het anti-aging effect merk je direct wanneer je weer naar buiten loopt. Je huid voelt frisser, steviger en strakker aan.

VERZORGING: OOK VOOR THUIS

Om de resultaten van de behandeling vast te houden, raad ik aan om ook thuis de Excellage-verzorging te gebruiken. De lijn bestaat uit drie producten die elkaar aanvullen en versterken: een serum, een crème en een oogverzorging. De werking van de producten komt onder andere door het actieve ingrediënt Smart Polysacharide. Dit ingrediënt stimuleert de celdeling, waardoor je huid zichzelf kan vernieuwen en verbeteren. Het effect? Je huid oogt zichtbaar vitaler en jeugdiger, en voelt steviger en gladder aan.

DIT KUN JE VAN DE BEHANDELING EN DE VERZORGING VERWACHTEN

De Excellage-behandeling en de verzorging zorgen ervoor dat…

  • … je huid wordt vernieuwd, en intensief gevoed en gehydrateerd

  • … je huid weer stralend, glanzend en vitaal wordt

  • … je huid egaler en steviger wordt

  • … de oogzone intensief gevoed en steviger wordt

  • … de oogcontouren meer glans en dichtheid krijgen

  • … je ogen ontspannen en groter lijken

VOOR JOU!

Staat zo lang mogelijk genieten van een jeugdige, mooie en stralende huid ook op jouw verlanglijstje? Dan ben je bij de schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten van Schoonheidsinstituut / Praktijk voor huidtherapie Silvia Eising aan het goede adres voor de juiste behandelingsmethoden en verzorging. Maar ook voor al je andere vragen, problemen en wensen op het gebied van beauty, schoonheid en huidverbetering ben je hier op de juiste plaats!