SEYO TDA

 

De huidverbeterende behandeling die botox-injecties uitstelt!
Anti-Aging, binnen 30 minuten het eerste zichtbare resultaat!

 

SEYO TDA (TransDermal Application) is een computergestuurde behandeling voor huidverjonging en huidverbetering, waarbij de huid niet wordt aangeraakt.
Na een korte reiniging van de huid door middel van saffier (ter versnelling van de regeneratie van de cellen) wordt de behandeling gestart.
Tijdens de behandeling worden gepatenteerde werkstoffen door een jetstream van zuurstof naar de diepere huidlaag getransporteerd. In ongeveer 9 minuten worden gezicht, hals en decolleté geheel behandeld. De huid voelt na de behandeling als opgevuld aan.

De huid wordt niet aangeraakt

 

Tijdens de behandeling wordt de huid niet aangeraakt. De behandeling voelt aan als een zachte massage en is geschikt voor iedere huid en zowel voor vrouwen als voor mannen. De resultaten zijn verrassend: er ontstaat een subtiel mooie verjongende verandering in het gezicht die iedereen ziet maar die niemand kan benoemen.

 

Werkstoffen

 

Tijdens de SEYO TDA (TransDermal Application) behandeling wordt gebruik gemaakt van serums.
Deze zijn dermatologisch getest en ook geschikt voor de zeer gevoelige en allergisch reagerende huid. Er zijn drie verschillende serums die qua samenstelling afgestemd zijn op de huidleeftijd.
Deze unieke producten zijn exclusief in Zwitserland ontwikkeld en van de hoogst mogelijke kwaliteit.