VI-PEEL

Peelings voor elke huid en elk huidprobleem!

Complete range huidverbeterende peelings: huidveroudering, acne, ongewenst pigment, littekens en oneffenheden van de huid

 

VI Peel – geschikt voor het behandelen van de kenmerken die bij huidveroudering zichtbaar worden zoals: dofheid, droge/ruwe huid, fijne lijntjes en rimpeltjes, grove poriën en zonschade.

 

VI Peel Precision – intensievere peeling met een krachtig concentraat om de verouderde huid te behandelen. Deze peeling helpt bij het verzachten van fijne lijntjes en rimpels, het herstellen van een meer gelijkmatige teint en maakt een ruwe huidtextuur gladder.

 

VI Peel Precision Plus – speciaal ontwikkeld voor de gepigmenteerde huid, melasma en hyperpigmentatie. Deze peeling verheldert de meest hardnekkige gebieden van verkleuring en zorgt voor een meer gelijkmatige teint.

 

VI Peel Purify – verwijdert dode huidcellen, opent de poriën, kalmeert een onzuivere acnehuid en voorkomt de groei van nieuwe mee-eters en puistjes.

 

VI Peel Purify met Precision Plus – speciaal geformuleerd voor acne littekens. Helpt bij verbetering naar een gladde huidtextuur en herstelt acne littekens, verheldert de donkere plekken van acne littekens en kalmeert ontstekingen en roodheid.

 

Deze behandelingen hebben een zeer krachtige werking op de verouderde huid. Deze peelings helpen lijntjes en rimpels te verminderen, verbetert de huidtextuur en stimuleert de productie van collageen.

 

VI-PEEL  Anti-Ageing                                            € 250,-

VI-PEEL Anti-Ageing  precision                            € 295,-